Diner buffet met live muziek bij het Borghuis

Wanneer:
8 februari 2019 @ 18:00
2019-02-08T18:00:00+01:00
2019-02-08T18:15:00+01:00
Waar:
Restaurant Borghuis
Burgemeester van Nispenstraat 4
Doetinchem
Kosten:
€25
Contact:
Diner buffet met live muziek bij het Borghuis @ Restaurant Borghuis

Vrijdag 8 februari I Live muziek bij het Borghuis !

Kom ook genieten van een heerlijk diner buffet met DAS Doetinchem All Stars !
Aanvang 18:00 uur voor € 25,- wel even reserveren 0314-366168

DAS is een naam met nogal wat ironie: ‘Doetinchem All Stars’. Ze voelen zich zeker geen sterren. Eerder passionele liefhebbers van mooie muziek met het ideaal om dat zelf te kunnen spelen.

Vier mensen met verschillende achtergronden hebben elkaar gevonden. De leden kunnen putten uit ervaring met diverse muziekstijlen zoals Bigband, Country, Dixieland en Mainstream Jazz. Dit resulteert in een lekkere frisse sound.

Het repertoire bestaat voor het grootste gedeelte uit het Real-Jazz-Book repertoire. Met grote toewijding worden klassiekers als ‘Stella by Starlight’ uitgevoerd. Ook voor een Bossa Nova of een enkel Bopnummer loopt DAS niet weg.

Even voorstellen:

Dick Scharn speel de contrabas. Zijn jarenlange ervaring met country muziek heeft van hem een waar podiumdier gemaakt. Nu laat hij zijn muzikale talenten spreken in de Jazz-muziek en heeft hij zich ontwikkeld tot een van de stuwende krachten bij DAS.

David Hollestelle, wie kent hem niet. Menige bigband in de regio is met zijn trompetspel opgesierd. Na een tijdje zonder muziek heeft hij de draad weer opgepakt. Nu op de bugel en beter dan ooit!

Richard van Rossum is de muzikale Nestor. De piano en de jazz hebben geen geheimen voor hem. Hij heeft een jarenlange ervaring in diverse jazzorkesten en zet de toon bij DAS. Een onmisbare en swingende kracht.

Gerard Rückert speelt saxen. Oorspronkelijk een oude-stijl-jazz-muzikant. Nu geniet hij volop van de rijkere jazz van DAS en dat is te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.