Activiteiten agenda

In de activiteiten agenda Doetinchem vind je wat er elke dag in onze gemeente te doen is, nu en in de komende tijd.

Klik in onderstaande balk op ‘Categorieën’ en bepaal wat voor soort activiteit je leuk lijkt.
Klik op Labels’, kies een lokatie en zie je wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt.
Klik voor uitgebreide informatie op het + (plusteken rechts) in de balk van je keuze.

sep
23
ma
2019
Kaarten op elke doordeweekse ochtend @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
sep 23 @ 09:30 – 12:00

Elke morgen van maandag tot en met vrijdag kaarten. Vooraf aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.

Vrij biljarten @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
sep 23 @ 09:30 – 12:00

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagmorgen vrij biljarten in ‘t Brewinc. Vooraf aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.

Homespot Doetinchem @ Linkergedeelte van Het Palet
sep 23 @ 15:30 – 20:00

Voor jongeren van 12 tot 16 jaar biedt HomeSpot op elke maandagmiddag en woensdagmiddag tussen halfvier en acht uur een plek om elkaar te ontmoeten, te ontspannen, gezond te eten, te sporten of om huiswerk te maken.
HomeSpot vind je in het linkergedeelte van het Palet aan de Sint Maartenstraat 2. Je bent van harte welkom elke maandagmiddag en woensdagmiddag.
Homespot is een initiatief van Homespot, contact via facebook: @HomeSpotdoetinchem

Engelse conversatie @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
sep 23 @ 19:00 – 21:00

Engelse conversatie elke veertien dagen op maandagavond in ‘t Brewinc. Bij de conversatie wordt uitgegaan van een thema, zoals Our health, Clothes, Education, Art, The Queen’s birthday, To the market, Games and Sports. Bij elk thema wis er een lijst van sleutelwoorden en zinnen om een goede start te kunnen maken.
Elke sessie begint met een Engels gezegde of spreekwoord. Er wordt aandacht besteed aan idioom (taaleigen) en grammatica (spraakkunst).
De sessie wordt besloten met lezen, waarbij vooral op de uitspraak wordt gelet. Halverwege de sessie is er een koffiepauze.
Vooraf graag aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.
Engelse Conversatie is een initiatief van het Senioren Ontmoetingspunt, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem, info@seniorenontmoetingspunt.nl, telefoon (0314) 84 56 30.

Bingo in Schavenweide @ Schavenweide
sep 23 @ 19:30 – 21:00

Op maandagavond in de oneven weken is er een bingo avond in het restaurant van Schavenweide. Er worden 8 bingorondes met prijsjes gehouden en tussendoor kunt u genieten van koffie/thee en een hapje en drankje.  U kunt zich aanmelden via de receptie van Schavenweide.
Bingo in Schavenweide is een initiatief van Markenheem, locatie Schavenweide, Schavenweide 2, 7003 EB Doetinchem, telefoon (0314) 33 36 51.

Kaarten in Fort Garry Horse De Hoop @ Clubgebouw Fort Garry Horse De Hoop
sep 23 @ 19:30 – 22:30

Elke maandagavond is er in het clubgebouw Fort Garry Hors op De Hoop een gezellige kaartavond. Op deze avond wordt er met veel plezier geklaverjast en gejokerd door jong en oud en de strijd onderling blijft altijd spannend! Als U ook zin hebt in een gezellig potje kaarten, dan bent u van harte welkom op maandagavond in het clubgebouw Fort Garry Horse.
Kaarten in Fort Garry Horse De Hoop is een initiatief van Fort Garry Horse, Torontostraat 67, 7007 BK Doetinchem, Telefoon (0314) 33 30 98, email fghdehoop@hotmail.com

Taalhuis Leesclub in de bibliotheek @ Taalhuis bij Bibliotheek Doetinchem in 't Brewinc
sep 23 @ 21:30 – 21:45

Elke maandagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur is er een Taalhuis leesclub in de bibliotheek in Doetinchem!
Mensen die niet of moeilijk kunnen lezen helpt Anny Freriks bij het lezen. Er worden ook taalspelletjes op de computer gedaan.
Iedereen kan daar naartoe. Ook als je niet in Nederland geboren bent. En je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. In het Taalhuis ontmoet je andere mensen. Mensen die óók moeite hebben met lezen, schrijven of de Nederlandse taal. Er zijn ook mensen die je op weg helpen met beter lezen, schrijven, spreken.
In het Taalhuis staan veel boeken. Dat zijn boeken voor iedereen die moeite heeft met lezen. Voor volwassenen en voor kinderen. Er zijn ook computers waar je mee kunt oefenen.
Taalhuis leesclub is een initiatief van de Bibliotheek West Achterhoek, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem, info@bibliotheekwestachterhoek.nl, telefoon (0314) 33 34 45.

sep
24
di
2019
Franse conversatieles @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
sep 24 @ 09:30 – 11:30

Franse conversatieles elke veertien dagen op dinsdagmorgen. De taaltraining richt zich op mensen met basiskennis van twee à drie jaar Frans en die, in welke zin dan ook, binding met de Franse samenleving voelen. De communicatie vindt voor 95% plaats in het Frans. Schriftelijke beheersing heeft geen prioriteit.
Welk Frans komt aan de orde? Le français usuel: het normale gesproken Frans dat past bij de leeftijd van de gebruiker.
Vooraf graag aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.
Franse conversatieles is een initiatief van het Senioren Ontmoetingspunt, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem, info@seniorenontmoetingspunt.nl, telefoon (0314) 84 56 30.

Kaarten op elke doordeweekse ochtend @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
sep 24 @ 09:30 – 12:00

Elke morgen van maandag tot en met vrijdag kaarten. Vooraf aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.

Vrij biljarten @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
sep 24 @ 09:30 – 12:00

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagmorgen vrij biljarten in ‘t Brewinc. Vooraf aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.