Alzheimer Café: Dementie en humor

Op dinsdag 10 december wordt alweer het laatste Alzheimer Café van dit jaar georganiseerd. Ook is deze bijeenkomst de laatste keer georganiseerd in Bijzonder Restaurant Het Borghuis.

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Doetinchem. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het thema op 10-12-2019 is: Dementie en humor

Leven met dementie is ingrijpend. Rollen veranderen en er spelen vaak ook onzekerheid, zorgen of angst. Humor en een positieve benadering zijn belangrijk. Zelf lachen, iemand zien lachen, of samen een grapje maken, kan zorgen dat de last even wat wordt verlicht.  Hoe houd je het samen leuk? Lia Middeljans, klinisch geriater, gaat op deze avond in gesprek met Heidi Nusselder. Heidi is trainer en voorlichter met als doel meer begrip te kweken voor dementie. Zij zal vertellen wat het effect is van humor of lachen en tips geven hoe de inzet van humor kan helpen.

Locatie: Het Borghuis, Burgemeester van Nispenstraat 4, 7001 BS Doetinchem.
Tijd: Inloop en koffie vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Toegang gratis.

Belangrijk: per 1 januari 2020 is de locatie van het Alzheimer Café Doetinchem gewijzigd in: Grand-Café Restaurant Groeskamp, Koopmanslaan 3, 7005 BK Doetinchem, gratis parkeren. Elke 2e dinsdagavond van de maand. Tip: Zet het alvast in uw agenda. 

Meer informatie: bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram