Halloween activiteiten Doetinchem

In het laatste weekend van oktober is het Halloween in Doetinchem.  Het Simonsplein wordt een Halloweenplein.

Programma:

28 oktober: Halloweenavond met spooktaculaire activiteiten

Op vrijdag 28 oktober organiseert Lekker. Doetinchem, in samenwerking met JC Doetinchem en Bibliotheek West-Achterhoek, speciaal voor kinderen een Halloweenavond. Tijdens de Halloweenavond kunnen kinderen met hun ouders, opa’s en oma, vriendjes en vriendinnetjes samen deelnemen aan allerlei spooktaculaire activiteiten in Bibliotheek West-Achterhoek in Doetinchem. Kinderen kunnen een lampion maken, geschminkt worden, er draait een griezelfilm, kun je op griezeltocht door de bieb en er worden griezelverhalen voorgelezen.

Aansluitend is er voor alle kids en hun ouders en/of verzorgers de Halloween lampionoptocht door de binnenstad. Met hun zelfgemaakte lampions maken de kids een wandeling van circa 2 km langs griezelige ‘Trick or Treat-stops’ in het centrum van Doetinchem. Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk op het Simonsplein en bouwen we een gezellige Halloween-feestje met dj’s, heksen, spoken

Locatie: Bibliotheek West-Achterhoek, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem. Inloop vanaf 17.30 uur

Iedereen tot 12 jaar mag gratis meedoen. Het is wel wenselijk je even aan te melden. Vul via deze link je gegevens in om je aan te melden.

zaterdag 29 oktober: Halloween-speeltuin op een griezelig Simonsplein

Op zaterdag zijn er van 12:00 tot 17:00 uur allerlei activiteiten in de binnenstad. Er staat een giga-groot luchtkussen voor de kids om op te klimmen, klauteren en te springen. Trek de gekste bekken in de lachspiegels rondom de Catharinakerk of maak een ritje in de draaimolen.

zondag 30 oktober: Winkels geopend 

Ook op zondag staat de Halloween-speeltuin op het Simonsplein.

De winkels in de binnenstad zijn ook  geopend. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je lekker shoppen, want nagenoeg alle winkels openen hun deuren op de laatste zondag van de maand.

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram