Activiteiten agenda

In de activiteiten agenda Doetinchem vind je wat er elke dag in onze gemeente te doen is, nu en in de komende tijd.

Klik in onderstaande balk op ‘Categorieën’ en bepaal wat voor soort activiteit je leuk lijkt.
Klik op Labels’, kies een lokatie en zie je wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt.
Klik voor uitgebreide informatie op het + (plusteken rechts) in de balk van je keuze.

jul
7
di
2020
Wandelen vanuit ‘t Brewinc @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
jul 7 @ 09:30 – 11:30

Elke dinsdagmorgen wandelen vanuit ‘t Brewinc en na afloop een kopje koffie of thee. Vooraf aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.

Wandelen in Overstegen ‘s avonds @ Buurthuis De Daele
jul 7 @ 18:00

Elke dinsdagavond is er gelegenheid om samen in de eigen wijk te wandelen, waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Daarnaast draagt wandelen bij aan conditieverbetering en gewichtsvermindering. De groep wandelt zelfstandig elke week. De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. De leeftijd ligt tussen de 50 en de 65 jaar. Iedereen mag meewandelen. Graag de eerste keer even contact opnemen met de wandelbegeleider Martine Steijvers. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.
Wandelen in Overstegen is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.

jul
9
do
2020
Wandelen in Schöneveld @ Speeltuin Schöneveld
jul 9 @ 09:15

Elke donderdagmorgen is er in Schöneveld gelegenheid om samen in de eigen wijk te wandelen, waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Daarnaast draagt wandelen bij aan conditieverbetering en gewichtsvermindering. De groep wandelt zelfstandig elke week. De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. De leeftijd ligt tussen de 50 en de 65 jaar. Iedereen mag meewandelen. Graag de eerste keer even contact opnemen met de wandelbegeleider Gerrie Meijer. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.
Wandelen in Schöneveld is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.

Samen fietsen vanaf Sporthal De Bongerd @ Sporthal De Bongerd
jul 9 @ 10:00

Elke donderdagmorgen is er gelegenheid om gezellig samen ongeveer anderhalf tot twee uur gemiddeld 20 à 25 kilometer te fietsen, waarbij deelname gratis is. Er wordt zoveel mogelijk buiten de stad gefietst, verkeersluw en buitenaf. Mensen met elektrische fietsen zijn ook van harte welkom. Tijdens het fietsen is er altijd pauze voor een kopje koffie of thee. Aanmelden vooraf is niet nodig. U bent om 10.00 uur bij Sporthal De Bongerd welkom om mee te komen fietsen.
Samen Fietsen vanaf De Bongerd is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.

Wandelen in De Huet @ Buurthuis De Zuwe
jul 9 @ 11:00

Elke donderdagmorgen is er gelegenheid om in De Huet samen in de eigen wijk te wandelen, waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Daarnaast draagt wandelen bij aan conditieverbetering en gewichtsvermindering. De groep wandelt zelfstandig elke week. De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. De leeftijd ligt tussen de 50 en de 65 jaar. Iedereen mag meewandelen. Graag de eerste keer even contact opnemen met de wandelbegeleider Els ter Laak. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.
Wandelen in De Huet is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.

Samen fietsen vanaf ‘t Brewinc @ Senioren Ontmoetingspunt in 't Brewinc
jul 9 @ 13:00 – 16:30

Elke donderdagmiddag kunt u samen fietsen vanuit ‘t Brewinc en na afloop gezellig een kopje koffie of thee drinken. Vooraf graag aanmelden, maar eerst komen kijken kan ook.
Samen Fietsen vanuit ‘t Brewinc is een initiatief van het Senioren Ontmoetingspunt, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem, info@seniorenontmoetingspunt.nl, telefoon (0314) 84 56 30.

Wandelen in Overstegen ‘s middags @ Buurthuis De Daele
jul 9 @ 13:30

Elke donderdagmiddag is er gelegenheid om in Overstegen in de eigen wijk te wandelen, waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Daarnaast draagt wandelen bij aan conditieverbetering en gewichtsvermindering. De groep wandelt zelfstandig elke week. De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. De leeftijd ligt tussen de 50 en de 65 jaar. Iedereen mag meewandelen. Graag de eerste keer even contact opnemen met de wandelbegeleider Sylvia Bruiningar. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.
Wandelen in Overstegen is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.

Wandelen in Wehl @ Sporthal Koningin Beatrixcentrum (KBC)
jul 9 @ 14:00

Elke donderdagmiddag is er gelegenheid om samen in Wehl te wandelen, waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Daarnaast draagt wandelen bij aan conditieverbetering en gewichtsvermindering. De groep wandelt zelfstandig elke week. De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. De leeftijd ligt tussen de 50 en de 65 jaar. Iedereen mag meewandelen. Graag de eerste keer even contact opnemen met de wandelbegeleider Ans Roelofs. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.
Wandelen in Wehl is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.

jul
10
vr
2020
Meditatief wandelen in de Slangenburg @ Slangenburgse kerk
jul 10 @ 10:15 – 13:30

Voor mensen die op zoek zijn naar stilte en bezinning en van wandelen in de natuur houden,  is er elke vrijdagmorgen een meditatieve wandeling vanuit de Slangenburgse kerk aan de rand van het bos, op loopafstand van de abdij en het kasteel. De eerste twee vrijdagen van de maand is een zogenaamde kloosterwandeling die tot ongeveer 13.30 uur duurt met het bijwonen van het middaggebed van de Benedictijnse monniken. Op de terugweg wordt gaandeweg de van huis meegebrachte lunch opgegeten. De laatste twee of drie vrijdagen is een natuurwandeling, die duurt tot ongeveer 12.30 uur inclusief samen lunchen met meegebracht brood. U bent van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Meditatief wandelen is een initiatief van de Protestantse Gemeente Doetinchem, Kerkelijk Bureau op De Bongerd 4, 7006 NJ Doetinchem, kerkelijkbureau@pgdoetinchem.nl, telefoon (0314) 39 06 60.

Wandelen in Gaanderen @ Sporthal De Pol
jul 10 @ 11:00

Elke vrijdag is er gelegenheid om samen in de eigen wijk te wandelen, waarbij ontmoeting en gezelligheid een belangrijke rol spelen. Daarnaast draagt wandelen bij aan conditieverbetering en gewichtsvermindering. De groep wandelt zelfstandig elke week. De wandelgroepen zijn gratis en worden geleid door vrijwilligers. De leeftijd ligt tussen de 50 en de 65 jaar. Iedereen mag meewandelen. Graag de eerste keer even contact opnemen met de wandelbegeleider Yvon Bongers. Na het wandelen wordt vaak nog een kopje koffie of thee gedronken.
Wandelen in Gaanderen is een initiatief van Sportservice Doetinchem, p/a Graafschap College (locatie sport en bewegen), Houtmolenstraat 9, contact@sportservicedoetinchem.nl, telefoon (0314) 35 39 59.