IN DIALOOG MET ELKAAR TIJDENS DE WEEK TEGEN DE EENZAAMHEID IN ‘T BREWINC

In de week van 28 september tot en met 4 oktober vindt de landelijke Week tegen de Eenzaamheid plaats. Ook in Doetinchem staan we hierbij stil. Wist u dat 1 op de 10 volwassenen in Nederland zich eenzaam voelt en 1 op de 3 er wel eens last van heeft. Van de 75-plussers kampt meer dan de helft met eenzaamheid. Ook veel jongeren voelen zich eenzaam. Eenzaamheid kan ons allemaal overkomen. De eerste stap om er iets aan te doen is het bespreekbaar maken.

Op zaterdag 30 september vindt van 10.00 uur tot 13.00 uur, in ’t Brewinc (ruimte 50+ Ontmoetingspunt), IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem een bijeenkomst plaats waarbij wij in kleine groepen met elkaar in gesprek gaan. Het centrale thema is ‘Ertoe doen, ik en de ander’.

Programma: 09.30 uur – inloop met koffie/thee. 10.00 uur – aanvang programma met een korte inleiding. 10.15 uur – 11.45 uur – ruimte voor dialooggesprekken. 12.00 uur afsluitende lunch.

Eenzaamheid is van alle leeftijden, het zou mooi zijn als deze ochtend zowel jong als oud via dialoog met elkaar in gesprek willen gaan. Belangstellenden kunnen zich tot maandag 25 september aanmelden via het mailadres: aanmelden@erbijdoetinchem.nl

Entree en koffie gratis, kosten overige drankjes € 1,50 en voor de lunch € 2,-.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door: Humanitas Graafschap, Coalitie Erbij Doetinchem, 50+ Ontmoetingspunt en Stadskamer Doetinchem.

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram