Moeite om financieel rond te komen?

Ook moeite om financieel rond te komen?

Met de stijgende lasten moeten veel mensen op dit moment goed op de kleintjes letten. Als u zich daarin herkent bent u niet de enige. Gelukkig heeft de Gemeente Doetinchem een flink aantal regelingen aangepast. De bijzondere bijstand is toegankelijker, het Meedoenarrangement staat open voor inkomens tot 130% van de bijstandsnorm, de energietoeslag is weer beschikbaar, enz. Komt u in de problemen? Heeft u de verwarming uit staan of heeft u geen geld meer voor warm eten? Zoek hulp! De regelingen zijn daarvoor en buurtcoaches of de mensen van het PAD helpen u graag op weg om een aanvraag in te dienen. De gemeente is ook bezig de gemeentelijke zorgpolis (van Menzis) nog aantrekkelijker te maken. Laat u adviseren op het moment dat u binnenkort uw ziektekostenverzekering voor 2023 weer moet afsluiten.

Het Buurtplein heeft iedere dag ergens in Doetinchem een inloopspreekuur (https://www.buurtplein.nl/buurtplein-inloop). Alternatief is het formulierencafé in de bibliotheek. En natuurlijk kunt u ook contact opnemen met het PAD (www.padoetinchem.nl of bel: 0652225763).

Laat de gelegenheid om een beetje extra steun in de rug te krijgen niet glippen! We leven in een dure tijd en een beetje extra ondersteuning kan uw geldzorgen verminderen.

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram