Nieuwjaars bingo in het 50+ Ontmoetingspunt

Op donderdagmiddag 5 januari organiseert het 50+ Ontmoetingspunt een Nieuwjaars bingo. Deze Nieuwjaars bingomiddag staat in het teken van ontmoeten, gezelligheid en verrassen. Wens elkaar geluk en beproef uw geluk. Wij starten om 14:00 uur. Na meerdere ronden sluiten wij om 16:00 uur deze bingomiddag af.

Na het succes van de Sinterklaasbingo gaan wij verder met het organiseren van themabingo’s. In januari is het thema Nieuwjaar. Wij hebben geen vuurwerk maar wel leuke verrassingsprijsjes. Ook de warme glühwein ontbreekt niet. Meteen een mooie gelegenheid om anderen geluk te wensen in 2023 en (nieuwe) contacten te maken.

Met elkaar willen wij er weer een gezellige middag van maken met verrassingsprijzen. Vooraf aanmelden zou fijn zijn. Dit kan via e-mail naar info@seniorenontmoetingspunt.nl via tel: 0314- 845630  of aan de bar bij een van onze gastvrouwen.

Kosten € 2,00 voor een bingokaart incl. koffie of glühwein. Extra bingokaarten of bingokaarten voor elke volgende ronde kosten € 0,50 per stuk.

Adres: IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram