Opruimen van zwerfafval Gemeente Doetinchem doe je samen met anderen

Opruimen van zwerfafval in de gemeente Doetinchem doe je samen met anderen. Naast een schone leefomgeving geeft dit ook mogelijkheden om anderen te ontmoeten en (nieuwe) vrienden te maken.

Het opruimen van zwerfafval in de gemeente Doetinchem wordt door Buha georganiseerd. Inwoners van de gemeente Doetinchem leveren als vrijwilliger een belangrijke bijdrage aan een schone leefomgeving door zwerfafval op te ruimen. Dit doen zij in groepen , alleen, met vrienden, met buren of met hun gezin.

Doetinchem heeft inmiddels meer dan 500 vrijwilligers, maar aanvulling is welkom, er zijn groepen (o.a. zwerfafvalbrigades) die dit als activiteit organiseren, en ook actieve deelnemers die individueel bezig gaan.

Wilt u ook graag een bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving door zwerfafval op te ruimen? Dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Aanmelden kan door contact met Buha op te nemen.

U kunt bij uw aanmelding aangeven of u zich wilt aansluiten bij een zwerfafvalbrigade in uw buurt of dat u liever zelfstandig aan de slag gaat. Buha brengt u indien gewenst in contact met de brigade in uw buurt.

Aanmelden als vrijwilliger is niet noodzakelijk of verplicht om zwerfafval op te gaan ruimen.

Als aangemelde vrijwilliger wordt u voorzien van veiligheidshesje, grijper, handschoenen, afvalzakken en een ring voor afvalzakken. Ook krijgt u een telefoonnummer waar u zakken opgeruimd zwerfafval kunt aanmelden om op te laten halen.

Voor meer informatie zie https://www.buha.nl/zwerfafval of mail naar meldpunt@buha.nl 

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram