Samen aan tafel bij Streeckgenoot Doetinchem tijdens Wereld Alzheimer dag

Wereld Alzheimer Dag is een bijzondere dag, het is een themadag ter bevordering van wereldwijde aandacht voor de ziekte dementie. Alzheimer Trefpunt Doetinchem organiseert bij Streeckgenoot een speciale editie van deze dag.

Het thema is dit jaar ‘Samen aan Tafel’. De vrijwilligers van Alzheimer Trefpunt Doetinchem bieden de doelgroep, mensen met dementie en/of mantelzorgers, een driegangenmaaltijd waarbij muziektherapeut Fleur Taken tussen de gangen vertelt en laat ervaren hoe belangrijk muziek voor mensen met dementie kan zijn. Een mooie manier voor lotgenoten om wat langer met elkaar in contact te komen in een ontspannen sfeer.

De entreeprijs is € 7,50 (inclusief driegangenmaaltijd, een drankje en koffie/thee). Kaarten zijn te verkrijgen via  www.streeckgenoot.nl/event/wereld-alzheimer-dag-2023/

Fleur Taken is opgeleid tot muziektherapeut en heeft psychologie gestudeerd. Zij is oprichter van Muziwijs. Fleur heeft brede ervaring met uiteenlopende doelgroepen. Zij gaat uit van de kracht van ieder individu. Mogelijkheden zijn het uitgangspunt, niet de diagnose.

Streeckgenoot wordt vanaf oktober ook de nieuwe locatie voor de maandelijkse bijeenkomsten van Alzheimer Trefpunt Doetinchem. Elke tweede dinsdag van de maand organiseert het Alzheimer Trefpunt Doetinchem een informele bijeenkomst voor mensen met een vorm van dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

Wanneer: Inloop vanaf 

Adres: Streeckgenoot, Spinbaan 21a, 7005 AD Doetinchem

zie ook: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/alzheimer-nederland-oost-gelderland/samen-aan-tafel-bij-streeckgenoot-doetinchem-mmv

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram