Spelletjesavond in het 50+ Ontmoetingspunt

Het 50+ Ontmoetingspunt organiseert in samenwerking met Humanitas Graafschap op vrijdag 9 juni een spelletjesavond voor iedereen die in een ontspannen sfeer en laagdrempelig anderen wil ontmoeten. In mei werd een proef gehouden om te kijken of hier behoefte aan was. Op 9 juni organiseren we nogmaals een avond, waarbij wij u uitnodigen om mee te spelen.

Op deze avond zijn alle 50 plussers en alle deelnemers van het maatjesproject van Humanitas van harte welkom om gezellig samen een gezelschapsspel te spelen. Er zijn spellen aanwezig maar heeft u een leuk spel dat u graag met anderen wilt delen, neem deze dan gerust mee.

Samen spelen maakt het makkelijker om contact te leggen met iemand anders. In plaats van een vrijdagmiddagborrel of stapavond met vrienden, kan dit ook een leuke start van het weekend zijn. Wij, Humanitas Graafschap en het 50+ Ontmoetingspunt, bieden u op deze manier graag de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Meespelen is niet het belangrijkste deze avond. Het gaat vooral om ontmoeting en ontspanning. Dus ook als u niet zo van spelletjes houdt, maar het wel gezellig vindt om gewoon aanwezig te zijn, bent u van harte welkom!

De spelletjesavond start om 19.00 uur en vindt plaats in ’t Brewinc, IJsselkade 13 (zij-ingang), 7001 AN Doetinchem. De eindtijd is rond 21.30 uur.

Laat u het even weten als u komt? Dit kan telefonisch naar 0314- 845630, of via E-mail naar info@seniorenontmoetingspunt.nl

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram