Vernieuwende woonvormen – Meet Up Achterhoek over woningnood

In de laatste Meet Up over woningnood in de Achterhoek op 22 juni zoomen we in op nieuwe woonvormen. De  bewoners van het Knarrenhof Zutphen zijn uitgenodigd om te vertellen over hun woonvorm voor ouderen.
In de praktijk blijkt er bij diverse gemeenten nog niet heel veel beweging te zitten in het faciliteren van deze woonwens van ouderen om zelfstandig, maar toch in gezamenlijkheid, in een hofje te wonen.

Rosalie de Graaf (RoosArt) schuift aan om te vertellen over het Kleine Huizen Project in Wehl, dat jongeren samen met de Gemeente Doetinchem hebben ontwikkeld.

Christa Jakobs van Provincie Gelderland vertelt hoe de provincie kan helpen met kennis en subsidie als burgers samen een collectieve woonvorm willen realiseren.

Meepraten over deze nieuwe woonvormen? Of wilt u andere vernieuwende woonvormen inbrengen? Kom dan naar de Meet Up Achterhoek op 22 juni, 19.30-21.30, in Streeckgenoot, Spinbaan 21a in Doetinchem. De toegang is vrij.

Reserveringsinformatie: Aanmelden via de website, ook voor de livestream
Website: https://www.meetup-achterhoek.nl
Facebook: https://www.facebook.com/MeetUpAchterhoek
Twitter: https://twitter.com/meetup8erhoek
Instagram: https://www.instagram.com/meetupachterhoek/

De uitkomsten van de gespreksavonden worden teruggekoppeld aan de Achterhoekse gemeenten en de regio (8RHK Ambassadeurs). Zo hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan input van inwoners.

Print Friendly, PDF & Email
RSS
Volg ons per e-mail
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram