Veur Altied, Stichting De Graafschap Verbindt

Bericht van De Graafschap Verbindt: Vanwege de hoge coronabesmettingscijfers hebben wij besloten de bijeenkomst tot nader bericht te annuleren!

Wij vinden het uiteraard ontzettend jammer dat het niet door kan gaan, maar de gezondheid van één ieder is belangrijk en wij willen niet het risico lopen dat mensen door een bezoek aan onze bijeenkomst ziek worden.

Daarom dit besluit het door te schuiven naar een nog nader te bepalen datum.

Stichting De Graafschap Verbindt wil graag ontmoetingen tussen mensen stimuleren. Het project ‘Veur Altied’ organiseert maandelijkse diverse activiteiten voor de doelgroep 55+.

Iedere eerste woensdag van de maand zijn er activiteiten voor Achterhoekers van 55 jaar of ouder. Op deze middag worden onder meer activiteiten georganiseerd waarbij voetbalherinneringen worden opgehaald met oud-spelers van De Graafschap. Daarnaast spelen we gezelschapsspellen en organiseren we laagdrempelige beweegactiviteiten in en rondom Stadion De Vijverberg. Bij alle activiteiten staat ontmoeting en ontspanning centraal.

De eerste bijeenkomst was op woensdag 27 oktober en de tweede bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 1 december. Het startpunt voor al deze activiteiten is de Supporterskantine van De Graafschap. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Voor deze activiteit dien je in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie, klik hier.

Aanmelden kan via info@degraafschapverbindt.nl of telefonisch 0314-368450.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: